kasut-keselamatan-terbaik-di-malaysia-2021

Kasut keselamatan merupakan PPE yang penting untuk pekerja

Sebagai salah satu pembekal kasut keselamatan teratas di Malaysia, keselamatan pelanggan adalah prioriti kami yang dibukti semasa proses pembuatan kasut safety kami.

Kerana itu, bahan but kerja kami diimport dari seluruh dunia untuk memastikan bahawa hanya yang terbaik sahaja dalam reka bentuk setiap but kerja.

Secara keseluruhan, kami memahami betapa pentingnya but keselamatan yang selesa bukan sahaja untuk mencegah kecederaan tetapi juga untuk meningkatkan prestasi kerja.

Oleh itu, kami telah menyenaraikan beberapa kasut keselamatan terlaris tahun ini yang disukai oleh pelanggan setia kami untuk membantu anda membuat pilihan terbaik.

Kasut Safety Boot Terbaik di Malaysia

Sejak kami berada dalam industri ini, kami tahu pilihan peralatan pelindung diri (PPE)  mempunyai kesan yang ketara terhadap risiko kecederaan di tempat kerja.

Setiap pekerja mempunyai hak untuk keselamatan. Terutamanya ketika bekerja di kawasan yang merbahaya di setiap sudut.

Rujuk: Akta Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan 1994

Memilih kasut untuk pekerja anda merupakan proses yang sukar tapi tak semestinya.

Lengkap dengan pensijilan DOSH SIRIM dan prestasi safety boots yang memenangi anugerah, Boxter mempunyai but safety terbaik yang sesuai untuk sebarang keadaan.

Info cadangan: Guidelines for Safety Shoes DOSH Approval in Malaysia


Kasut Keselamatan Lightweight

Boxter adalah supplier kasut keselamatan ringan yang terkenal di Malaysia. Lain dari yang lain, Boxter menggabungkan teknologi mendalam dengan reka bentuk praktikal untuk keselesaan dan keselamatan tertinggi.

Kasut safety lightweight cukup kuat untuk perlindungan kaki namun cukup ringan untuk menyokong pergerakan semula jadi pemakai. Safety shoes yang berat mungkin kelihatan lebih kuat dan kukuh tapi sebenarnya, ia akan menyebabkan tekanan pada kaki.

Jangan risau tentang pentutup jari keluli (steel toe cap), Boxter telah menginovasikan penutup jari kaki komposit yang lebih ringan dan nipis tanpa mengganggu keselamatan dan keselesaan.

Perundingan secara PERCUMA!

Khidmat mesra pelanggan kami akan melayan anda sebentar lagi

Hubungi Kami Sekarang!


Kasut Safety Anti Slip

Kejadian tergelincir dan jatuh boleh berlaku tanpa amaran, terutamanya di persekitaran yang licin dan berminyak. Oleh itu, kasut anti gelincir diperlukan untuk mengelakkan kemalangan ini berlaku di tempat kerja.

Kasut safety anti slip Boxter direka khusus untuk berfungsi dengan baik di tanah basah dan berminyak. Ianya mematuhi CE EN ISO 20345: 2011, jadi pekerja boleh memakai protective footwear kami dengan selamat.

Tambahan lagi, kasut anti slip yang selesa ini dibuat dengan out-sole getah yang tahan gelincir dengan cengkaman yang kuat di permukaan berair dan berminyak.

Maka, ianya sesuai untuk kebanyakan kawasan kerja termasuk restoran, hospital, penjagaan kesihatan, runcit, hiburan dan perindustrian.


Kasut Keselamatan Tahan Panas

Pekerja yang terdedah kepada suhu tinggi memerlukan but keselamatan yang mampu menahan panas yang melampau. Tanpanya , material kasut dan kaki pemakai akan terbakar dengan teruk.

Oleh itu, Boxter telah menghasilkan pelbagai kasut keselamatan tahan api untuk mengelakkan kecederaan tersebut. Sebaik sahaja anda memakai safety shoes Boxter, bekerja di kilang keluli, pelebur tembaga, atau persekitaran suhu tinggi akan menjadi mudah.

Perundingan secara PERCUMA!

Khidmat mesra pelanggan kami akan melayan anda sebentar lagi

Hubungi Kami Sekarang!

Kasut Safety Perempuan

Para wanita juga memerlukan sepasang kasut safety boot perempuan tersendiri. Direka khas untuk keselesaan, keselamatan dan gaya, but kerja wanita sesuai untuk mereka yang mencari PPE yang kuat namun feminin.

Kasut keselamatan untuk wanita ini tersedia untuk wanita yang bekerja dalam bidang pembinaan dan kejuruteraan (kasut kerja kaki keluli) dan hospital dan makmal (kasut non slip).

Jadi, ketahanan tapak dan lapisan mesh yang selesa adalah beberapa ciri tambahannya untuk mengelakkan keletihan kaki.

Akhir sekali, Boxter telah menghasilkan kasut but safety esd yang selamat untuk persekitaran elektrik dan mudah berubah.

Info lanjut: The Best Women Safety Shoes Brand in Malaysia


Kasut Keselamatan ESD untuk Pekerja

Kasut ESD sangat diperlukan di persekitaran elektrik atau tidak menentu. Ini adalah untuk memastikan keselamatan dan kesejahteraan pekerja.

Itulah sebabnya kasut safety Boxter ESD diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi untuk memberikan perlindungan bahaya elektrik. Ianya juga dapat memberikan perlindungan terhadap cas elektrostatik yang dihasilkan oleh geseran pada tubuh pemakai.

Lebih-lebih lagi, ciri ini sangat penting dalam situasi yang melibatkan bahan letupan, bahan kimia, gas, letupan habuk, atau jika anda bekerja dengan elektronik sensitif.

Oleh itu, kasut safety boot ESD mengurangkan risiko pencucuhan bahan kimia mudah terbakar, bahan berbahaya, dan bahan letupan.

Bacaan lain: The Leading DOSH SIRIM Safety Boots Supplier in Malaysia


Kasut Safety Boot Terbaik di Malaysia

Pekerja anda berhak mendapat sepasang kasut kerja terbaik yang dapat meningkatkan produktiviti dan keselamatan mereka

Mereka bergantung pada majikan mereka untuk menyediakan kasut safety yang selesa untuk sebarang tugas.

Tapi mana nak cari kedai kasut safety boots terbaik di Malaysia? Sama ada secara pukal atau hanya sedikit, pasukan jualan kami boleh membantu anda membuat keputusan.

Akhir kata, kami adalah pembekal kasut borong terkemuka yang dapat memberi anda pilihan kasut borong bergaya yang sesuai untuk pekerja anda.

Perundingan secara PERCUMA!

Khidmat mesra pelanggan kami akan melayan anda sebentar lagi

Hubungi Kami Sekarang!

Dipercayai oleh Syarikat, Disayangi oleh Pekerja

Nippon Paint, MASkargo, Perodua, Honda, BMW, Sime Darby, Petronas, Top Glove dan banyak lagi.Diuji dan Diperakui oleh Badan Pensijilan Bertauliah

iaf-logo
soba-logo
quality-assured-firm-iso-9001
intertek-logo
qualified-laboratory-staff-logo
tuv-rheinland-certified-logo
saso-logo
superbrands-awards-malaysia-2018
30days-exchange-policy-logo
top-quality-logo
100percent-satisfaction-logo
standard-malaysia-logo
approved-by-jkkp


Sertai Mereka untuk Menjadi Pelanggan Kami Seterusnya

Hubungi Kami Sekarang!

2022-testimonial-banner-slider-website-1-1920x594